Sverige Frankrike

Bajs

Imorgon bär det tillbaka till Frankrike, inte särskilt lockande... eller jooo... kan inte bestämma mig!

På ett sätt ska det bli skönt att avsluta det och bara njuta av värme sista månaden.
Sedan så är det så skönt att bara vara hemma och chilla och inte behöva ha någon ångest för hur man beter sig eller hur det går i skolan...


När jag åkte hit till Sverige så var jag inte helt ensam som jag skrev att jag skulle vara. När jag skulle byta tåg vid Appenweier så träffade jag en amerikan och vi åkte tillsammans. I Baden Baden så slog vi följe med en snubbe från Colombia som jag åkte med hela vägen till Stockholm (inkl. flygbussen till Stockholm) så det var trevligt och skönt. Vet inte hur bra det hade gått annars om jag inte slagit följe med dessa.

I Frankrike sen så blir det lite att göra. Har ett prov den tionde maj som ska mäta min nivå i Franska (dvs ett prov för utlänningar), sedan håller vi ju på att öva massa till teatern och så.

Har köpt en ny mobil med Android så jag har laddat ner dokumentärer från P3 så jag håller på att utbilda mig själv! Har hittills lyssnat på Massmorden i Falun (med Martin Flink eller vad han heter) och så håller jag på med Tjernobylkatastrofen. Problemet är väl lite att när jag lyssnar så måste jag verkligen koncentrera mig (som när jag läser en bok) så när jag lyssnade lite framför tvn så kom jag på ett tag senare att jag inte uppfattat ett ord av vad de sagt! Men det blir bra underhållning på tråkiga händelselösa dagar på internatet!

Allt (nästan) klart

Mjau!

Idag âkte jag till Strasbourg och köpte fina skor! Fick mânga kommentarer, bla "kan du gâ i dom där?". Jag har inte stukat fötterna än sâ jag antar de. Jag SKA lära mig att gâ i dom och inte fâ ont i fötterna!!!!

I övermorgon bär det av!! Jag kommer komma hem med vinterkläder, macarons och massa utlästa böcker.
Jag är lite rädd eftersom denna gâng mâste jag klara mig helt själv.

Det är lix liite krângligt. Jag ska âka frân Barr till (tâg) Strasbourg, sedan Strasbourg till(tâg) Appenweier, Appenweier till(tâg) Baden-baden och slutligen âka buss till Baden Airpark. Jag har uppskrivet hur man säger "jag skulle vilja köpa en bussbiljett till baden airpark" pâ tyska xD


Jao, en liten kort uppdatering lix. Ha det bra för det kommer jag ha ^^

Dom Juan

Tjoo i kistan! eller nått...
Denna vecka då. I måndags hade vi sexualkunskap, men jag fattade typ inte ett piss ändå så ja.
Tisdag inge speciellt vad jag minns.Eller jo, det kanske var då som brandalarmet gick när jag stod i duschen så jag fick springa ut i handduk :D ...
Onsdags var det karneval i skolan så folk klädde ut sig. Bilder kommer nedan.
Torsdags var det teater och det var skojj. Vi var utomhus och det var elever som hade lektion så folk glodde!
Fredags så åt jag ett halvt kilo jordgubbar som kostade 8 kronor... 8 kronor!! Delade dom med kompisar så jag åt inte allt själv :P Senare så blev det teater, vi såg Dom Juan av Molière. Den var riktigt bra faktiskt!
Och idag så hade jag teater. Har idag varit utomhus i den varma solen 7 timmar i streck! Väldigt skönt! Hade även solkräm på mig så brände mig inte ^^ ännu skönare typ. Köpte också en keps!
Faktiskt så i torsdags så var jag ute ca 10 minuter i solen och fick världens huvudvärk, idag var jag ute 7 timmar som sagt, med min keps då, och ingen huvudvärk alls!
Bilder:












Detta är alltså bilder från Karnevalen ^^
Jag tror det är en mygga i mitt rum.... god natt

tredjeapriltvåtusenelva

Som ni kanske märker så gillar jag att skriva datumen med bokstäver utan mellanrum. Vänj er!

Idag då.

Vaknade nio av mig själv, ville somna om men gjorde inte de.

Sedan gick vi på en promenad, väldigt härligt väder! Soligt och fint.

Sedan åt vi lunch ute, måste köpa en keps eller solglasögon..

Sedan så tog vi en siesta innan vi åkte till Obernai och tittade på bio.





Första videon är en trailer av hur jag såg filmen. Andra videon är hur jag vill se filmen. Funderar starkt på att se om filmen på engelska eftersom jag märker hur lite jag förstod egentligen bara genom att titta på den engelska trailern.
Rekommenderar filmen, väldigt bra.

andraapriltvånollelva

Ganska sjukt ändå hur fort tiden går!

Men det är mitt "fel", jag tog en ögonfrans och önskade. Hoppas tiden fortfarande går lika fort nu fastän jag i stort sett sa vad jag önskade, vilket man inte ska göra...

Om mindre än två veckor så blir det ett nytt äventyr, jag ska ta mig till Baden-Baden själv med allt möjligt, tåg, buss, gris.

I veckan så har det inte hänt så mycket. Jag åkte till Strasbourg och var där i ca 4 timmar och hitta inte ett piss i kläd/skoväg. Eller joo, jag hitta massor, men köpte ingenting. Eller jo, jag köpte nudlar (hon lura mig!! Det blev dyrare än vad det stod!), lösgodis (här i Frankrike så finns det bara speciella affärer som säljer lösgodis och då kostar det 1.2€/100 gram. Dom rånar en, minst sagt. Köpte även en macaron. Den var god.

Jag har just nu fyra böcker (eller ja, jag har egentligen 6 böcker!!) att läsa, ska helst läsa dom innan Sverige eftersom annars blir det att jag drar med dom ner till Frankrike och det är ju lite onödigt, faktiskt.


Nu ska jag visa två klipp från youtube. Första klippet visar ungefär mig när jag ser på det andra klippet.. jag skäms.
Japp, så det första klippet, det är typ jag när det handlar om det andra klippet. Egentligen suger det andra klippet...

RSS 2.0