Hej hej ^^

Nu är de bestämt! Jag stannar i Frankrike och hos min nya familj ^^
Detta kommer bli super! Pâ fredag ska jag till Paris och träffa pappa :D
Och den första ska jag och Flora till London!!!! Awesome!

Som ni kanske ser sâ leker mitt liv nu och jag njuter av varenda sekund ^^

Synd bara att bloggen blir liite lidande, men jaja. Om man inte har internet sâ har man inte :P


Hoho

Hej, tänkte bara meddela att jag lever. Men att jag inte kommer uppdatera i helgen eftersom jag ska testa bo hos en ny familj (det har jag kanske sagt?). Helgen efter drar det iväg till Paris sâ dâ kommer jag inte heller kunna uppdatera, och efter de, ja dâ uppdaterar jag antingen frân Frankrike eller Sverige. Frankrike är väl mest troligt antar jag. Ja, vi hörs väl, ciao

Litchi

Hejsan Hoppsan

Idag har jag allt tagit mig i kragen. Smög ner och tog några litchis (litchisar?) med mig upp till rummet och fotade.











Bara lite överdrivet redigerade, jag vet.

Nej, nu ska jag allt ta och käka de där litchisarna :)

Kroo Kroo, jag e en uggla 8)

Coucou!
Nu sitter jag här i min säng hos denna värdfamilj. Sista helgen nu, nästa helg ska jag sova hos en annan värdfamilj, som e prövohelg lix, sedan får vi se vad som händer. Känns ytterst jobbigt att framtiden är så sjukt oviss (säger man så?) just nu, jag skulle mer än gärna vilja boka tågbiljetter eller liknande för sportlovet (påsklovet med för den delen) men det är ju inte ens hundra att jag är kvar till sportlovet.

I torsdags var jag på teater, vi såg Mary Stuart och jag fattade typ inte ett dugg. Ganska irriterande, somnade nästan. Annars har de väl inte hänt något speciellt. Vanlig skolvecka typ.

Just nu, precis innan jag skriver det här (okej, tittade på några bloggar emellan också) så höll jag på med Körkortsboken. Jag är mer taggad än någonsin att ta körkort just nu, synd bara att jag är fast här... och kanske de faktum att jag bara är 17, men de ändras ju snart! ;)

Nästa helg kommer jag inte uppdatera alls eftersom jag tänker inte ta med mig datan till ev nya värdfamiljen, känns ytterst onödigt faktiskt.


Snart blir det Paris! Ska bli sjukt kul! Gillar verkligen den staden, skulle vara kul någongång att kanske stanna där och inte bete sig som en turist. Fast ja, då skulle det ju typ bli som vanligt, och de är väl inte heller så kul.
Denna Paris resa är insiktad på att åka till Varseille (har absolut ingen aning om hur det stavas) slottet och hälsa på Marie Antoinettes spöke, kanske även Kristen Dunst (hon spelade ju Marie Antoinette i en film).

På tal om vädret (man är väl svensk eller vad?) så här är det sol, plusgrader (dock har jag ingen aning om hur många) och inte en snöflinga (eller klump) på marken. Måste säga att jag är kluven i detta.
Det är skönt med plusgrader och att inte halka runt som bambi, men samtidigt så känns det nu som om det är vår, vår i januari... Jag brukar alltid se vår som en lix, frihet, som en riddare som räddar oss från snön och mörkret, men nu så lix... nu kommer våren bli den onda snubben och... ja, vem kommer rädda oss från våren? Sommaren? Inga kontraster... Jag som älskar kontraster.

Igår så såg jag Tangled, (trassel på svenska), dvs den nya Rapunzel filmen. Den var faktiskt riktigt riktigt bra! Funderar nästan (bara nästan dock) att se om den idag, och jag lovar, sådant händer ytterst sällan med mig. Jag kan inte läsa samma bok två gånger och jag kan definitivt inte se samma film dagen efter.
Det var dock bara en ytterst liten sak som jag störde mig på, de var att i början så sa prinsen "detta är en berättelse om när jag dog" (eller något liknande), men ja... nu vill jag kanske inte avslöja (fast det har jag väl redan gjort nu?)...

Ja, de var nog de för denna gång. Hej då och ät många semlor från mig! (Det är synd att de är så känsliga, semlor, annars hade jag tvingat pappa ta med en till Paris!)

Mina löften 2011

Nu härmas jag lite, detta har typ hela bloggvärlden gjort, men ändå.

Jag säger löften, inte mål, eftersom... många ser det som att nyårslöften ska börja på nyårsdagen och hålla resten av året. Men sånt funkar lix inte. Så många säger mål eftersom de på nått sätt låter snällare (tror jag i alla fall), men jag säger löften eftersom ett löfte måste inte uppfyllas på en dag, inte alls. Utan, detta är löften till mig själv, löften som jag ska försöka uppfylla, inte direkt "klara". Så, here it goes:

1. Sluta knäcka fingrar, rygg, fotleder, axlar, handleder, knän, och tår... jao, ganska mycket att sluta med... heh. (kommer vara svårt att sluta med det, med tanke på att jag precis knäckte båda axlarna...)

2. Göra det bästa av denna tid i Frankrike, nu med ny start och allt.

3.  Ta körkort. Varesig om det blir på automatbil eller manuell, så ska jag ta körkort, så det så.

4. Ta bättre hand om min kropp. Typ som käka mindre socker, röra på mig mer.

5. Fota mer!


oh, nu blev jag sugen på en visst oströra som jag käkade på nyår, den var god...

Söndag

Hejsan.

Snart är helgen över, skönt de. Jag trivs bäst på internatet, älskar frukosten där.

Det har inte hänt något speciellt denna helg. Den har hittills spenderats i sängen typ.

Kanske ska förklara att min väska e tillbaka :) Så nu kan jag borsta håret igen, och sova i min nya pyjamas som jag köpte i Sverige.

Här utanför regnar det typ. Väldigt tråkigt. Jag längtar till sommar och sol, jag längtar till att fota djur och människor, jag längtar till att åke till en travbana och bara fota (galoppbana funkar också ;)). Denna höst har jag fotat mindre än någonsin, fastän jag har köpt mer saker till kameran än någonsin.
Vädret är även så sjukt tråkigt här, inga dramatiska moln, ingen vacker frost, ingen blå himmel, bara grått, brunt och blött. I Sverige fanns det i alla fall snö.

Jag hoppas verkligen att denna blogg blir roligare, att jag inte bara sitter och gnäller i framtiden. Men, mitt liv just nu är extremt händelselöst. Dock tror jag även att jag inte kan blogga lika mycket, inte om jag hamnar hos en av värdfamiljerna som det är ev tänkt, då de sa rakt ut att sitta vid datan hela dagen funkar inte. Det fattar jag med, vet bara inte hur mycket jag kommer få sitta vid datan, de kanske har någon slags nolltolerans?? Hoppas inte de, för då kan jag ju inte fota, eftersom datan fylls med bilder som måste bort... Okey, nu ska jag sluta tänka waay i förväg. Jag lovar i alla fall att typ den 29 januari eller nått, ska ni få se många fina bilder från vackra Paris. Något att se framemot kanske? Jag gör de.








Tycker det är ganska coolt att äpplet under faktiskt var ett grönt äpple...




Här var väl resten av bilderna som jag tycker om från detta och förra året i Sverige.


Coucou!

Så, nu är jag tillbaka hos värdfamiljen efter ca 2 veckors semester i Sverige och tre dagar i skolan.

Kanske ska berätta från början. Onsdagen innan jullovet så ringde tydligen min värdmorsa och ville säga upp kontraktet som värdfamilj. Mamma smsade mig torsdag morgon och berättade. Så "dealen" blev att jag får stanna hos dom till slutet av januari eftersom jag redan hade bokat tågbiljetter till att träffa pappa i Paris då.

Så jag snackade med dom och sedan på måndagen åkte jag hem, det var rent ut sagt underbart!

I tisdags så blev det tillbaka till Arlanda, inte alls lika kul. Jag har alltid haft en grej, och det är att jag kan förminska/förstora saker i min skalle, rejält. Då menar jag alltså att jag kan alltid göra allting sjukt värre/bättre än vad det är. Så det var väl de jag gjorde innan jag åkte tillbaka, men det är inte alls så illa att vara tillbaka. Jag pratar mycket mer, har fått en ny vän, och faktiskt, så har jag fått två stycken ev. erbjudningar om famljer som kan tänkas ta emot mig. Så, största problemet är väl nu, att om båda skulle säga att de gärna tar emot mig, vilken ska jag välja?

Juste, glömde säga, på tisdagen så blev jag såklart av med mitt bagage... Alltså en väska på 15 kilo innehållandes i stort sett mitt liv. Ingen mobilladdare, dataladdare, pyjamas, kläder etc hade jag (som tur så tog jag ju inte med mig alla kläder till Sverige, utan lämnade på internatet, så jag har bara gått i samma jeans i tre dagar xD)













Här är bara en bråkdel av bilder som jag tagit (fast jag ska väl erkänna att jag fota inte så jätte mycket!), vill visa mer bilder, men det blir så långt, så tar de i andra inlägg ^^

Ha det super!


RSS 2.0