Sugar-ish popcorn? Oh yes

God morgon!

Så igår var jag alltså på bio med Camille och Brigitte. Vi såg Sexy Dance 3. Folk säger (fråga mig dock inte vilket folk) att det är en upplevelse att gå på bio i andra länder, och det var det verkligen!

Brigitte och Camille tyckte att denna biograf i Colmar var väldigt liten för den hade "bara" en våning. I Bryssel har tydligen många biografer tre våningar!  Jag tycker personligen att denna biograf var väldigt stor! Det var som ett helt eget hus med bara bio, inga affärer eller liknande i samma hus.

Vi beställde popcorn, och det var en stor skillnad. Jag smakade först och blev förvånad, de var söta? Så jag smakade en gång till, nope fortfarande söta. Så tillslut frågade jag "what is it you have on your popcorns?" dom fattade inte vad jag menade och då berättade jag att vi har salt på våra popcorn i Sverige, då blev de riktigt förvånade! De hade aldrig hört talas om det! De har tydligen någon slags smält socker, om jag förstod det rätt. Men missförstå mig rätt nu, det var ju gott, eller ja annorlunda men helt ok.
Jag undrar varför det är någon skillnad mellan vad folket har på sina popcorn...

Så sedan gick vi in till biosalongen och den var väldigt liten, det var få platser, men det var helt ok i alla fall, mysigt!
Filmen var väldigt bra faktiskt, trots att jag inte fattade va de sa! Den var i 3D så det var väldigt coola effekter också.

Juste, efter, när filmens eftertext (?) kom på skärmen, då stannade de flesta kvar och inga lampor tändes. Utan de flesta stannade i alla fall till låtnamnen innan de stack. Jag, Camille och Brigitte var de sista som lämnade salongen. Lamporna tändes inte förrän eftertexten var helt slut. Det är också väldigt annorlunda från Sverige. I Sverige är det nästan som om människorna inte kan stå ut att vara kvar en sekund till så, så fort texterna börjar rulla, då sticker verkligen alla!

Så, det var om denna helgens äventyr (första äventyr?) Nu ska jag ner och käka frulle, ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0